Vistas de página en total

miércoles, 16 de noviembre de 2011

EL TEMPORAL AFECTA RENFE

Les fortes pluges d'ahir a la tarda van provocar una esllavissada al les vies de tren del tram de Cerdanyola universitat a Cerdanyola del Vallés. RENFE va posar a disposició dels usuaris un autobús per portar-los fins   a l'estació de Cerdanyola on van poder continuar el trajecte fins a Barcelona.

Jordi Roda

Entre les cinc i les vuit de la vesprada d'ahir, l'esllavissada va fer intransitable la via del tren que surt de l'estació Cerdanyola-Universitat. Aquest tram l'utilitzen la majoria dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona que tornen cap a la ciutat comtal. Després d'hores de confusió i crispació entre els afectats, RENFE va habilitar finalment autobusos amb direcció cap a l'estació de Cerdanyola del Vallés on les vies no estaven afectades. Dos agents de seguretat van encarregar-se de mantenir l'ordre i d'acompanyar als usuaris afectats cap a Cerdanyola. 


Jordi Roda

L'institut de meteorologia va calcular que ahir van caure al  voltant d'uns 60 litres per metre quadrat a la comarca de Barcelona. El pla INUNCAT posat en marxa per la generalitat de Catalunya va influir en la rapida actuació de la companyia. La generalitat mantindrà l'alerta per inundacions durant tota la setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario