Vistas de página en total

domingo, 27 de noviembre de 2011

ÈXIT ROTUND DE LA MARATÓ

www.elpaís.es
La Marató Divina Pastora va tindre un record de participació. Un total de 7.ooo atletes, el doble que en els últims anys, varen participar el passat 27 de Novembre en la gran festa del atletisme valencià. Des de les 9 del mati, els esportistes passaren pels indrets més emblemàtics de la ciutat del Túria en una prova que per primera vegada estrenava sortida i arribada des de la Ciutat de les Arts i les Ciències.


www.elpaís.es
Deixant de banda la presència dels milers de corredors amateurs que participaren, també van voler sumar-se a la festa un recull dels millors professionals de l'especialitat. Un total de 37 atletes d'elit van prendre la sortida, entre els que destacaren l'etiop Girma Beyene, el marroquí Hassane Ahouchar i els locals Lios Félix Martínez, Andrés Navío i Andrés Micó. En dones, la marató va contar amb la participació de les valencianes Marta Esteban i Cristina González.


Aquesta nova etapa de la proba valenciana va ser apadrinada per el president de la Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA), José María Odriozola. Durant tota la jornada imperà el bon ambient i el fairplay entre els participants que gaudiren d'un dia clar i assolellat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario