Vistas de página en total

jueves, 3 de noviembre de 2011

LA PISCINA ES RECUPERA DESPRÈS DE L'ACCIDENT

La piscina municipal de Can Dragó aconsegueix revitalitzar-se després de la mort d'un nen de tres anys aquest passat estiu. Els responsables del complex, temien que la dràstica baixada en l'afluència de visitants degut al accident no es recuperes.

Jordi Roda

L'accident va ocórrer el passat 13 de Juliol, quan un nen va sentir-se malament mentre es banyava i malgrat l'assistència del servei d'Emergències Mèdiques, va morir ofegat. Malgrat que els Mossos d'Esquadra van declarar que no hi havia cap problema amb l'instal-lació, molts veïns van reclamar millores en els serveis de seguretat del centre municipal. La mala fama que va adquirir el complex, es va agreujar per culpa del precedent de la mort d'un altre nen de quatre anys que també va ofegar-se a la mateixa piscina l'any 1998. 


Jordi Roda

El número de visitants es va reduir moltíssim les primeres setmanes després del accident degut al fort impacte mediàtic que va adquirir la notícia. Avui en dia, quatre mesos més tard, l'afluència s'ha recuperat i els veïns de Nou Barris tornen a dipositar la seua confiança en la infraestructura municipal. Un veí de Nou Barris, Josep Tintó afirma que desprès de la mort del nen, va instal-ar-se el pànic entre els veïns del Barri que no s'atrevien a portar els seus fills a la piscina, però que ara el centre s'ha recuperat de la mala publicitat causada per l'accident.


La piscina fa anys que ofereix servici públic als ciutadans de la ciutat, amb cursets i classes disponibles per a persones d'entre totes les edats.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario