Vistas de página en total

domingo, 13 de noviembre de 2011

L'NBA EXPERIENCE ESDEVE TOT UN EXIT A VALÈNCIA

Jordi Roda

La plaça Saragossa de València va acollir el passat dissabte 12 de Novembre "l'NBA BBVA EXPERIENCE ON TOUR". L'esdeveniment va reunir milers de aficionats del bàsquet de tota la comunitat que van abarrotar la plaça. Els participants van realitzarar partits de tres contra tres i concursos de mats i triples.
Jordi Roda
El banc espanyol BBVA, que recentment s'ha fet amb els drets de la millor lliga de bàsquet del món, esta organitzant un tour per tot l'estat on es promocionen els valors que transmet el torneig nod-americà. Aquest cap de setmana la parada va ser València, concretament una plaça Saragossa que es va convertir durant unes hores en "l'Estaples Center" de los Angeles. 


Els aficionats valencians van poder gaudir durant un dia radiant del torneig tres contra tres més important del moment, amb la participació de nois i noies de més de 16 anys que van demostrar el bon nivell del bàsquet valencià. Per altra banda, tots aquells assistents del públic que ho desitjaren també van poder participar en els diversos concursos de mats i triples que van fer les delícies dels aficionats. Les "cheer leaders" van animar la jornada amb els seus espectaculars balls i piruetes.

La caravana de "l'NBA EXPERIENCE" s'envà ara cap a Màlaga on estarà els pròxims dies 18 i 19 de Novembre a la plaça de la Marina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario