Vistas de página en total

sábado, 14 de enero de 2012

EL FEMENÍ DEL SANT POL VENDRÀ POLSERES I CALENDARIS PER FINANCIAR-SE

Jordi Roda
Les jugadores del primer equip femení del Atlètic Club Sant Pol han emprès una iniciativa inovadora per finançar l'equip. Posaran a la venda polseres i calendaris amb els colors del Sant Pol. D'aquesta manera,  també esperen poder captar un patrocinador per a les properes temporades.

La crisi econòmica està afectant greument a les categories més modestes del futbol català, i les noies del femení del club de futbol de Sant Pol de mar no són una excepció. L'actual pressupost no els hi  permetia pagar les despeses necessàries per poder mantenir-se en la categoria. És per això, que les jugadores posaran a disposició de tots aquells que vulguin adquirir-los, diversos articles relacionats amb el Sant Pol. Primer de tot, vendran polseres amb el nom i les colors del club. També comercialitzaran un cal-lendari amb fotografies de les jugadores i del cos tècnic del equip. Tot pel mòdic preu de cinc euros.
Jordi Roda

El primer equip femení del Atlètic Club Sant Pol pertany al grup cinc de la segona divisió femenina i actualment ocupa la catorzena posició de la taula. Actualment, el club compta amb col-laboradors de renom com la cadena de supermercats Sorli Discau, però no té un patrocinador fort que assumeixi la majoria dels costos. 

La passada jornada, les noies del femení varen aconseguir la seva primera golejada a la lliga amb una contundent victòria davant del Liverpool per cinc gols a cero.

No hay comentarios:

Publicar un comentario