Vistas de página en total

viernes, 30 de diciembre de 2011

EMPAT EN EL PARTIT BENEFIC "CHAMPIONS FOR AFRICA"


Fins a 28 gols (14-14) van marcar-se en contra de la fam infantil que es viu a la banya d'Àfrica en el tradicional partit benefic "Champions for Africa" disputat ahir a València.  Més de 40.000 persones van assistir a l'estadi de Mestalla, recolzant el propòsit d'un encontre solidari que va contar amb la presència d'infinitat de cares conegudes, entre futbolistes i famosos.


Jordi Roda
El resultat final va ser el de menys en una jornada solidaria on prop de cinquanta futbolistes de la lliga espanyola van prendre part en un partit al que també van sumar-si esportistes com el tenista Juan Carlos Ferrero, el motorista Hector Faubel o el cantant Huecco. El davanter del València Roberto Soldado i el defensa del Llevant Sergio Ballesteros  van capitanejar els equips "Selecció Champions" i "Africa United", formats per futbolistes espanyols i africans de la lliga espanyola.


Jordi Roda
El "Champions for Africa" va ser organitzat per la fundació del sevillista Frederic Kanouté i Unicef. Aquesta és la quarta edició d'aquest esdeveniment nadalenc, després de l'èxit de les passades edicions disputades als estadis Sanchez Pizjuan, Santiago Bernabeu i Vicente Calderón. Els diners recaptats amb la venda d'entrades i els missatges sms, aniran destinats a intentar salvar la vida de 10.000 nens que pateixen desnutrició extrema en la banya d'Àfrica.


Jordi Roda

Els futbolistes, lluny de competir amb la intensitat amb la que ens tenen acostumats a la lliga, van mostra-se relaxats i sense gaires responsabilitats defensives en un partit, que va tindre una primera meitat més tranquil-la (5-2) respecte als gols, però on en la segona meitat, amb els dos conjunts deixats emportar per l'ambient festiu, es va arribar fins als 28 gols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario