Vistas de página en total

domingo, 22 de enero de 2012

ES PREPAREN A FONS

El club d'esquí de Solsona s'esta preparant per a la carrera social del proper dissabte  28 de gener. El club solsonès porta cinc anys seguits aconseguint la victòria en la cursa social de l'estació d'esquí del Port del Compte. 

www.clubd'esquísolsona.cat
Els corredors de l'escola de  competició d'esquí de Solsona s'han estat preparant a fons per a la propera cursa social de l'estació d'esquí del Port del Compte. La prova consistirà en un eslàlom gegant per la pista del Llop, l'única de tota l'estació apte per a la competició.

Aquest club porta 39 anys formant nous corredors per a la lloada pedrera catalana. Aquesta temporada, els directors de l'escola s'han marcat com a objectiu que els seus corredors aconsegueixin el màxim de punts FIS possibles, per això han contractat com a entrenadora a la ex corredora Aura Soler,                guanyadora de diverses proves del campionat de Catalunya d'esquí.              

L'altre escola de competició de l'estació, el club d'esquí de Sant Llorenç de Morunys, afronta la prova amb l'esperança de poder aconseguir arrebatar-li el tron al club d'esquí de Solsona. Durant la cursa social, s'organitzaran nombroses activitats lúdiques  relacionades amb els esports d'hivern.

No hay comentarios:

Publicar un comentario