Vistas de página en total

martes, 25 de octubre de 2011

ELS COFICKS ROVERS GUANYEN EL PREMI AL MILLOR ESPECTACLE

Els coficks rovers queden primers en la categoria de millor espectacle del concurs de joves talents “Rock in Ripo” de Ripollet. Es el primer any del concurs que vol donar a conèixer els nous talents musicals de Catalunya. Han quedat per davant de Jelden, el ventilador, els infate i els Ramones de Ripollet, que s'han endut el premi al millor conjunt musical.

Jordi Roda
Amb una gran posada en escena, el conjunt de Nou Barris, va sorprendre al jurat amb les seves versions d'èxits musicals com "Let me entertain you" o "I'm a believer" combinades amb el pop/rock irlandès que els caracteritza. El cantant del grup, Lluis Roda va destacar el bon  nivell de tots els grups que participaven en el certamen i va dir que el premi es el resultat de la feina ben feta i de moltes hores de treball. S'ens dubte, el moment més espectacular de la nit va ser quan el pianista del grup, David Galàn va encendre el seu piano d'alt de l'escenari als acords del clàssic de Chuck Berry "Johnny be good". 


Jordi Roda
El concurs, s'havia d'haver celebrat el passat divendres 14 d'octubre, però es va haver d'ajornar per la pluja fins el dissabte dia 22 d'octubre. Amb aquest concurs, els organitzadors pretenen impulsar els grups novells d'arreu del país a formar part del teixit social i musical del poble. El premi serà la participació al primer aniversari de l'entitat, el Rock'n'Ripo Fest, que se celebrarà el dissabte dia 5 de Novembre al pati del Centre Cultural de Ripollet i un sopar per a tots els membres del grup al restaurant La Neu. Durant tota la vesprada es van oferir servei de barra i sopars per als assistents, i es va imposar el "fair play" entre tots els conjunts que hi van participar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario