Vistas de página en total

domingo, 25 de diciembre de 2011

TRIPLET D'ESCOLES

Aquesta temporada, l'estació d'esquí  del Port del Compte contarà amb la presència de tres escoles. L'antiga escola d'esquí Catalunya s'ha separat en dues escoles independents, l'escola d'esquí Prepirineu i l'escola d'esquí Bum Catalunya. L'Escola d'esquí del Port del Comte seguirà un any més sent la referència dins de l'estació.

www.l'escolaportdelcompte.cat
Les escoles d'esquí; l'Escola, Prepirineu i Esquí Bum Catalunya compartiran espai durant aquesta temporada a l'estació d'esquí del Port del Compte. La divisió en dues escoles independents de l'antiga escola Catalunya, augmentarà la competència en l'estació. Conseqüentment, això també farà trontollar l'hegemonia de l'Escola, que tenia el monopoli de la venda de classes a l'estació.

L'estació del Port del Comte esta situada en el pre Pirineu català dins de la província de Lleida en la comarca del Solsonès. Compta amb unes 37 pistes d'esquí, un total de 16 remuntadors, 256 canons per produir neu artificial i les seves cotes de neu són d'un mínim de 1.700 metres i d'un màxim de 2.400 metres. Però actualment només compta amb sis pistes obertes degut a l'escasetat de precipitacions durant el mes de desembre.


L'escola d'esquí Catalunya, que tan bones vendes va obtindre la passada temporada, s'ha dividit, sembla ser, per discrepàncies entre la direcció i un grup de monitors que estaven en desacord amb les actuals condicions salarials i contractuals oferides per aquesta escola. Aquest grup reduït de monitors, han decidit empendre un nou projecte , formant una nova escola, que durà el nom d'escola Esquí Bum Catalunya.


1 comentario:

  1. Es perfecte que les pistes esquí catalunya comptin amb escoles per a poder ensenyar als mes petits o als debutants!

    Salutacions
    M

    ResponderEliminar