Vistas de página en total

domingo, 6 de noviembre de 2011

EL VALÈNCIA CONQUESTA L'ESTADI DEL LLEVANT

Jordi Roda
El València club de futbol va endur-se el derbi de la ciutat del Túria i es col-loca tercer, superant els granotes en la classificació de primera divisió. El conjunt blanc i negre va derrotar al Llevant unió esportiva a domicili per dos gols a cero. Els valencianistes jugaren un partit molt seriós, aprofitant les poques errades defensives dels granotes i aguantant la forta pressió dels aficionats del Ciutat de València. Amb la derrota, els llevantinistes cedeixen els primers tres punts de la temporada al seu estadi.

L'estadi Ciutat de València s'havia convertit en un infern pels equips visitants que no havien aconseguit endur-se cap punt. Però l'invatibilitat va acabar-se la nit de dissabte cinc de novembre. El València club de futbol va plantejar des d'el primer minut un encontre seriós i sense errades, castigant els blaugranes per les bandes i sentenciant el partit amb dues jugades puntuals. En el minut 31, el llevantinista Javi Venta va desviar de manera poc afortunada un xut del valencianista Jordi Alba que va acabar al fons de la xarxa. Més tard, en el primer minut de la represa, Tino Costa feu el segon després d'executar magistralment un llançament de falta.   
Jordi Roda

L'entrenador del València, Unai Emery va declarar que que estan satisfets per el resultat, però que ara el seu equip necessita continuïtat en els bons resultats. Per la seva banda, l'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martinéz va admetre la justa victòria del equip valencianista. La nota negativa per l'equip d'Emery va ser la nova lesió del lateral dret Bruno Saltor que va haver d'abandonar el terreny de joc al quart d'hora de partit.
Jordi Roda





Durant el descans va succeir un baralla entre dos aficionats del Llevant, que van ser reduïts ràpidament per els cosos de la policia nacional. Per altra banda, tres aficionats valencianistes van haver de ser traslladats a l'hospital per el darrumbament d'una de les tanques metàl-liques que separen els aficionats visitants durant la celebració del primer gol del València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario