Vistas de página en total

sábado, 19 de noviembre de 2011

REUNIÓ CALENTA

L'escola d'esquí port del comte celebrarà avui una reunió de planificació de la temporada molt polèmica. Els professors de l'ens es neguen a haver de pagar per els nous anoracs de l'entitat, tal hi com proposava el director de l'escola Jaume Oriol.

Jordi Roda
L'expectació que havien aixecat els nous anoracs entre els monitors, s'ha convertit de sobte en ràbia, ja que la gran majoria d'ells no estan disposats a haver de pagar 30 euros mensuals durant els propers dos anys per aconseguir-lo. El monitor d'esquí, Lluís Roda considera que és indignant voler fer-los pagar aquesta taxa en temps de crisi i quan els anoracs de la passada temporada estan pràcticament sense estrenar, d'altre banda, Roda reconeix que la marca que els vestiria enguany no te ni el prestigi ni la qualitat que tenien els equipaments anteriors. Els monitors no descarten plantar-se davant del director de l'escola i molt d'ells amenaçaran amb marxar cap a la competència, l'escola d'esquí Catalunya.

Tota la polèmica arriba a més a més en vistes d'una temporada que entre a falta de neu i la crisi econòmica es preveu d'allò més complicada. Malgrat això, l'estació d'esquí port del conte esta preparant una ambiciosa campanya de marketing per atraure esquiadors d'arreu del país, amb tanques publicitaries en els autobusos metropolitans de Barcelona. De moment els directors de l'estació admeten que la venda de fortfaits de temporada va a bon ritme des de que es van posar a disposició del públic a principis de Novembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario