Vistas de página en total

viernes, 2 de diciembre de 2011

Els COFIKS ROVERS TOCARAN AMB STOMBRERS

Els Coficks Rovers tocaran el dissabte dia 3 de Desembre al festival Stroicka de Manresa. Després de ser seleccionats a través d'un concurs organitzat per la Secció d'esquí del CECB, el conjunt català tocarà amb un dels grups més lloats del panorama musical català, els Strombers. No tenen un any de vida, però la trajectòria d'aquest grup avança a ritmes accelerats.

www.stroika.cat
Amb motiu del  75è aniversari de la secció d'esquí del CECB, els seus responsables van preparar una festa a l'Stroika. Amb Stombrers com a grup principal, la secció volia donar l'oportunitat a algun grup novell perquè fossin els teloners. Els concursants tenien que penjar un vídeo o enllaç al mur de la pàgina oficial de la secció al Facebook. Malgrat que tothom qui volgués podia donar el seu veredicte, la secció d'esquí va tindre l'última paraula a l'hora de seleccionar el conjunt guanyador. Finalment, i per unanimitat, els Coficks van ser els escollits. 

El concert tindrà lloc a la Sala Stroika ubicada a l'avinguda dels Dolors, 17 de Manresa des de les onze de la nit. Les entrades anticipades tindran un preu de nou euros, mentre que el cost de les entrades en la guixeta augmentarà fins als dotze euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario