Vistas de página en total

domingo, 18 de diciembre de 2011

EL VENT FA TREMOLAR LA CIUTAT

La ciutat de València va tremolar degut a les fortes ventades del passat divendres. El vent va provocar desperfectes per tota la capital del Túria; desmontant papereres, aixecant branques, espentant fulles i fins i tot trencant algunes tanques publicitàries. 

Durant tota la setmana passada, però especialment el divendres dia 16 de Desembre, la ciutat va estar en alerta taronja (risc important) per les fortes ventades. Carrers i avingudes van ser assetjats per ratxes de vent de fins a 90 quilometres per hora, que van causar temor entre els ciutadans. Una veïna de l'avinguda de Catalunya, Mercè Tintó afirma que "anant cap a la feina, feia tant de vent, que fins i tot el cotxe es movia violentament. Afortunadament, a banda d'alguns desperfectes materials, no es van lamentar víctimes humanes.

Jordi Roda

Un total de 46 províncies, estaven en alerta per vent el passat divendres, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que va preveure ventades localment fortes en nombroses zones de la Península Ibèrica i les illes Balears. Només les províncies de Badajoz, Huelva, Sevilla, Cadis i Ceuta no estaven en alerta. 

Els serveis de nateixa de la ciutat tindran més faena a l'hora de recollir totes les fulles, branques i brossa escampats per les fortes ventades. Els serveis Meteorològics de la Comunitat Valenciana recomanen mantenir l'alerta perquè les ventades es mantindran durant tota la setmana, però afirmen que seran lleugerament menys potents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario