Vistas de página en total

domingo, 11 de diciembre de 2011

EL PORT DEL COMTE, TANCAT DURANT EL PONT

L'estació d'esquí alpí de El Port Del Comte no a pogut obrir durant les festes de la constitució. Malgrat que en els últims anys sempre s'havia pogut estrenar la temprada en aquestes dates, la falta de neu i les altes temperatures no ho han permès en aquesta ocasió. El Port, s'uneix d'aquesta manera a la sequia generalitzada de quasi totes les estacions pirinenques catalanes on de moment només han pogut obrir Núria, Espot i Vall Ter.

www.elportdelcompte.cat

Cap de les 37 pistes que te l'estació esta oberta. En altres ocasions els responsables del manteniment de l'estació havien sol-ventat la falta de nevades amb la producció de neu artificial, però aquest any ha estat impossible produir aquest tipus de neu amb els canons degut a les elevades temperatures registrades durant els primers dies del mes de desembre. Unes temperatures que no han baixat dels 0 graus centígrads. Els responsable de l'estació, Jaume Majoral, confia en poder obrir l'estació "per les vacances de Nadal".

www.elportdelcompte.cat
L'estació del Port del Comte esta situada en el pre Pirineu català dins de la província de Lleida, més concretament en la Vall de Lord, en la comarca del Solsonès. Compta amb unes 37 pistes d'esquí, un total de 16 remuntadors, 256 canons per produir neu artificial i les seves cotes de neu són d'un mínim de 1.700 metres i d'un màxim de 2.400 metres.

Malgrat les nefastes previsions de nevades, la venta de forfaits de temporada durant el mes de novembre s'han efectuat a un gran ritme i ja s'han venut prop d'uns 500 abonaments. Aquest any, l'estació ampliarà els seus serveis fora de les pistes amb un parc recreatiu per als més petits.


No hay comentarios:

Publicar un comentario