Vistas de página en total

miércoles, 14 de diciembre de 2011

ELS ALUMNES RECLAMEN EL CANVI DE LA DATA DEL EXEMEN DE SOCIOLOGIA

Els alumnes de primer del grup 3 del grau de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) estan indignats per la data del examen de sociologia. Els estudiants es queixen que degut a la reiterada absència del professor en les classes no han tingut temps d'abordar tot el temari necessari per poder aprovar l'assignatura. Ja han traslladat el seu neguit als delegats de casse, que han promés reunir-se amb el professor per intentar concretar una nova data per l'examen.

Jordi Roda
La part d'estructura social de l'assignatura d'estructura social i política esta creant més mal de caps dels previstos als alumnes de la UAB. Inicialment, els alumnes tindrien que examinar-se el proper divendres dia 23 de desembre del continguts teòrics de l'assignatura. Ara be, els estudiants es queixen de que no han tingut temps de acabar tots els continguts necessaris per poder aprovar l'examen i reclamen el canvi de la data de l'examen per després de les vancances nadalenques, concretament per al proper divendres 13 de gener.

La unanimitat en la reclamació entre els alumnes es total i ja han transmès la seva inquietud als delegats. Aquests, per la seva banda, han assegurat que transmetran ràpidament la petició al professor de sociologia, Enrique Santamaría. Un dels delegats, Isaaac Posadas afirma que "ho intentarem, però no podem prometre res, ja que la política de l'Univeristat en aquests temes és molt estricte".

Jordi Roda
L'examen consisteix en preguntes escrites sobre  continguts tractats a classe i també inclourà preguntes del llibre "El Respeto" del sociòleg Richard Sennett.  La prova representarà un 50% de la nota de la part d'estructura social, que s'unirà a les notes que els estudiants obtinguin en la part d'estructura política.

A més a més, els estudiants també tenen que entregar per al dia 23 un treball per a la mateixa assignatura que consisteix en quatre articles de 1500 paraules cadascun. Un dels alumnes impulsors de la protesta, Ricard Cardona lamenta "l'abundància de feina que s'ens ha encomanat en l'última setmana abans de les vacances".

No hay comentarios:

Publicar un comentario