Vistas de página en total

lunes, 16 de enero de 2012

EL TEMPORAL ARRASA VALÈNCIA


Tot el País Valencià esta sent  assetjat per fortes pluges a la costa i nevades a l'interior. S'ha proclamat l'alerta taronja per les precipitacions. El temporal ha provocat problemes de tràfic i s'han suspès les classes en bona part de les zones afectades per la neu.


Jordi Roda
S'havien fet esperar, però les precipitacions hivernals han arribat al País Valencià. El passat dilluns dia 13 de gener es van registrar en la capital i en l'àrea metropolitana, fortes pluges que van descarregar aproximadament vint litres per metre quadrat d'aigua en apenes una hora. La turmenta va provocar greus problemes de tràfic i desbordaments en les platges valencianes.


A l'interior del País, sobretot en la mitat nord, han caigut fortes nevades que han obligat a suspendre les classes. Les nevades, han coincidit de fet, amb un descens generalitzat de les temperatures, que apenes van superar els 4 graus en el dia d'ahir. Quinze  carreteres secundaries de la província de Castelló requerixen l'ús de cadenes.


El pronostic sembla que no millorarà per aquest dimarts, on a les alertes per pluja i neu, es sumarà també l'alerta per fortes ratxes de vent, que podrien arribar fins als setanta kilòmetres per hora.






No hay comentarios:

Publicar un comentario