Vistas de página en total

sábado, 7 de enero de 2012

NIT DE REIS AMB ELS COFICKS

El grup de rock irlandès, “The Coficks Rovers”, van amenitzar la passada nit de reis amb el seu primer concert  de l’any en el hostal/restaurant l’Avet. La seva música escalfà una nit gèlida per al centenar d’assitents al concert.

Jordi Roda
Els Coficks  van estrenar l’any 2012 , musicalment parlant, amb un concert a la localitat pirinenca de la Coma i la Pedra. Des de les onze de la nit, fins a altes hores de la matinada, el grup català oferí tot el seu repertori de música irlandesa i versions de rock. 

"The Coficks Rovers" son un grup català de rock irlandès, però que també versiona èxits internacionals. El conjunt compta amb cinc membres; el cantant, Lluís Roda, el guitarrista, Alex Aran, el baixista, Sergi Aran, el violinista, David Galàn i el batería, Èric Serra. Tos ells compaginen la labor musical amb els estudis i la feina de monitors d’esquí a l’estació d’esquí prepirinenca del Port del Compte.

El proper concert del grup serà el proper día 4 de gener, amb motiu del seu primer aniversari com a conjunt musical. Tots els integrants del grup asseguran que "serà una vetllada emocionalment molt especial".

No hay comentarios:

Publicar un comentario