Vistas de página en total

jueves, 12 de enero de 2012

PLEGUEN CUATRE MONITORS DE "L'ESCOLA"

www.l'escolaportdelcompte.cat
Quatre monitors de l'escola d'esquí de Port del Compte ,"l'escola", es veuen obligats a deixar la seva feina donat la poca demanda de classes durant el  que porten de temporada. Els pocs ingressos que estaven generant, no els permetia afrontar el pagament del forfait de temporada de monitor.

Els monitors van presentar el passat diumenge dia 8 de gener la seva dimissió enfront del director de l'escola Jaume Oriol, donat que els pocs ingressos efectuats a hores d'ara no els permetia pagar la taxa pel dret a fer classes, que actualment és de 1500 euros. A banda d'aquests diners, els monitors també havien d'abonar 135 euros per pagar el nous equipaments d'aquesta temporada.

Les altes temperatures i l'absència de precipitacions que s'han registrat en l'estació durant tot el passat mes de desembre han afectat greument a la contractació de classes. A hores d'ara, "l'escola" porta venudes tan sols 150 hores de classe, moltes menys que les contractades durant la passada temporada en aquestes mateixes dates, 2000.

Un dels quatre monitors, Eduard Mata afirma que "ancara que estimo auquesta feina, amb l'actual situació de crisis económica, no hem puc permetre el risc d'haver de pagar tans diners a final de temporada". Els monitors que han decidit quedar-se, afronta'n el risc d'haver de deure diners a final de temporada. Això voldrà dir, que no només no hauran guanyat diners per la seva feina, sinó que hauran hagut de pagar per traballar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario