Vistas de página en total

viernes, 28 de octubre de 2011

LES NOVES CATENÀRIES SUPEREN L'EXAMEN

Les noves catenàries de la plaça Garrigó de Nou Barris han mostrat la seua efectivitat a l'hora de suportar les intenses pluges d'aquesta passada nit. Es van inst-lalar degut a les constants inundacions que patia la plaça cada cop que les pluges arribaven a la ciutat.

Jordi Roda


Les fortes pluges del passat dijous 27 d'octubre, van posar a prova el nou sistema de catenàries construït per l'ajuntament. Les noves catenàries varen suportar l'intens aiguat durant quatre hores. Malgrat els nombrosos litres caiguts, el sistema de drenatge va funcionar efectivament, deixant una plaça gairebé seca i sense rastre d'inundacions.

Jordi Roda
L'instal-lació d'aquest sistema, es va efectuar aprofitant les reformes que es van fer en la plaça el passat estiu. Malgrat les protestes efectuades en un primer moment per els veïns a causa de les molèsties provocades per les obres, s'han mostrat molt satisfets per els resultats aconseguits. Mercè Pedrerol, resident de Nou Barris va declarar que abans de les obres, era pràcticament impossible caminar per la plaça quan havia plogut, degut al nefast funcionament del antic sistema de drenatge.

Les obres van suposar una forta inversió  econòmica per l'ajuntament de la ciutat, que evidentment es mostrà del tot satisfet pel bon funcionament de les catenàries. Els ruixats previstos per als propers dies, acabaran de posar a prova l'efectivitat del sistema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario