Vistas de página en total

jueves, 6 de octubre de 2011

VAGA PARCIAL DE RENFE


Els horaris de diverses estacions de renfe de Nou barris es veuran afectats per la vaga parcial convocada per la CCOO els dies 26 i 29 de setembre.
El sindicat considera que la segregació en empreses comercialitzadores de l'Àrea de Mercaderies de RENFE-Operadora ha obligat a 83 treballadors i treballadores a abandonar de manera forçosa l'empresa, ha privatitzat 11.000 vagons i que posa en greu risc el futur laboral de tots els empleats. Les aturades convocades es duran a terme els dies 26 de setembre, de 7 a 9 i de 20 a 22 hores i el 29 de setembre, d'11 a 15 i de 18 a 22 hores.
Això afectarà a molts usuaris habituals d'aquest servei; ja que son moltes les persones de Barcelona o rodàlies, que l'utilitzen per anar a treballar, a la universitat o a l'escola. La companyia garanteix però, un 70% de serveis mínims durant tota la jornada.
Els usuaris afectats disposaran de serveis alternatius disponibles com poden ser els ferrocarrils catalans i l'autobús, els horaris dels quals, es mantindran inafectats durant els dos dies en que s'ha convocat la vaga parcial.
Jordi Roda

No hay comentarios:

Publicar un comentario