Vistas de página en total

jueves, 13 de octubre de 2011

MONOPOLI ESPORTIU

El centre esportiu "sport club" esta patint especialment els efectes de la crisi. El gerent del gimnàs, Enric Garcia, admet que desde el principi de la crisi, han perdut molts clients en detriment dels grans centres esportius, que segons ell "monopolitzen el mercat amb quotes low-cost".

Garcia, admet que els gimnasos petits com el seu, no poden fer front a la multitud de quotes que ofereixen els gimnasos més grans als seus clients. "Nosaltres només podem oferir als nostres clients quotes complertes que oscil-lan entre els 50/60 euros, mentre que els grans centres com el DIR es poden permetre oferir ofertes molt més econòmiques on només els cobren quotes de cap de setmana, quotes de matins, quotes de tarda, descontes per a la gent gran, descontes per els estudiants, quotes amistat ect...", declara.

Des de que va començar la crisi, la quantitat de gent que opte per aquestes quotes reduïdes ha crescut enormement a la ciutat de Barcelona, on els petits gimnasos pateixen el fenomen "DIR". El gimnàs "sport club" està situat als voltants de la plaça Garrigó de Nou Barris, just en front de l'estació de Renfe de Sant Andreu Arenal.
Jordi Roda

No hay comentarios:

Publicar un comentario